Benvinguts a l’espai obert de col·laboració per a la recuperació i la transformació del turisme!

 

El Catalunya reStart Turisme era un cicle de tres jornades per reactivar i transformar el sector turístic de Catalunya en un dels moments més crítics de la seva història, impulsat pel Departament d'Empresa i Coneixement a través de l'Agència Catalana de Turisme (ACT).

A la primera jornada (Fase 1), els directors i directores de les oficines de promoció turística a l’exterior de l'ACT van aportar la visió dels diferents mercats emissors internacionals en aquest pla de recuperació. A través del coLAB es va habilitar un apartat de preguntes i respostes que pots consultar a la Fase 1.

La segona jornada (Fase 2), “La recuperació a través de la transformació”, va consistir en un procés de reflexió conjunt i de co-ideació público-privada, dividida en 2 grups (els exploradors i els residents) per identificar els projectes tractors, susceptibles de ser finançats pels Fons de Recuperació Europeus, per a la reactivació i transformació del sector turístic català.

Durant la tercera i darrera jornada (Fase 3), “Actuacions per a la recuperació 2021”, es van exposar les principals propostes d’actuació que es desplegaran al 2021 per reactivar l’activitat turística que s'acullen en els eixos de la innovació i la sostenibilitat. 

Et vas perdre les sessions dels dies 9 i 13 de novembre? Consulta aquí tota la informació generada durant la fase 1 i la fase 2; els vídeos amb els 6 projectes tractors que van identificar els exploradors i les valuoses aportacions de molts RESIDENTS!